Tilaushevoset

En ota tällä hetkellä uusia tilauksia.

Tilaushevonen on keppihevonen, jonka valmistan tilaajan toiveiden mukaan alusta loppuun käsin. Tilaushevosta suunnitellessasi voit käyttää vapaasti mielikuvitustasi tai tilata vaikka oikean hevosen mallikuvan perusteella. Valikoimasta löytyy sileä- ja pitempikarvaisia kankaita ja paljon erilaisia harjalankoja monissa eri värisävyissä, joten lähes minkäväriset hevoset tahansa onnistuvat.

Tilauskeppihevosten kiinteä hinta on 185 euroa ja siihen sisältyy hevosen postitus keppeineen ja täytteineen. Noudettaessa (Eurajoki) hinnasta vähennetään 10 euroa säästyneiden postikulujen vuoksi. Tilaamisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 45 e, jonka jälkeen aloitan hevosen teon. Sen valmistuttua maksetaan loput hevosen hinnasta.

Hevosten mukaan on myös mahdollista tilata varusteita, mutta ne hinnoitellaan ja sovitaan tilaajan kanssa erikseen, riimut noin 10-15 e ja suitset noin 20-50 e mallista riippuen.

Tilaaminen

Tilaus tehdään sähköpostiini kepparit[at]annahei.fi (korvaa [at]=@). Tilatessa kerro toiveistasi hevosen ulkonäköä koskien, esim väri, rotu, merkit. Mukaan voi liittää malliksi kuvan oikeasta hevosesta tai vaikka piirroksen. Jos et ole aivan varma mitä haluat, osallistun mielelläni hevosen tarkempaan suunnitteluun ja jaan näkemyksiäni.

HUOM. Alaikäisen tilaajan tulee tehdä tilaus yhdessä huoltajan kanssa.

Kun saamme sovittua, millaisen hevosen haluat tilata, annan maksutiedot varausmaksun maksamiseen. Kun varausmaksu on maksettu, aloitan hevosen valmistamisen, johon yleensä menee viikosta muutamaan. Pyrin aina tilauksesta sopimisen yhteydessä kertomaan arvioidun valmistusmisajankohdan. Hevosen valmistuttua tilaaja saa siitä kuvat ja jos lopputulos on sellainen kuin on toivottu, loput hevosen hinnasta maksetaan jonka jälkeen postitan hevosen tilaajalle. Valmistumisen jälkeen voin tehdä hevosen ulkonäköön vielä pieniä muutoksia jos tilaaja niin toivoo, mutta tilausta tehdessä kannattaa miettiä ja keskustella kanssani tarkkaan millaisen lopputuloksen haluaa, koska silloin siihen pystyy eniten vaikuttamaan.

Tilausehdot

- Tutustu tilaussivuun tarkasti ennen tilauksen tekemistä
- Varausmaksu on maksettava kolmen päivän kuluessa tilauksesta, muuten tilauspaikka vapautuu
- Maksu viikon sisällä hevosen valmistumisesta
- Varmista ennen tilauksen tekemistä, että sinulla on varaa maksaa se kokonaisuudessaan, jotta turhat perumiset vältetään
- Tilaajan ollessa alaikäinen, tulee tilaus tehdä yhdessä huoltajan kanssa